Follow Me

Sunday, July 22, 2012

Single Solo JWY Sexy Lady

Annyeong..


Chuka Hamnida to Woo Young shi sebab dah release album single solo yang pertama. 

Dari bergerak berkumpulan beliau telah mula bergerak solo di atas stage. Tapi bukan bermaksud dia telah keluar dari 2PM group ye, dia masih lagi aktif dengan 2PM, cuma dia cuba mengembangkan lagi bakat yang dia ada. Korang dah dengar single woo young ang ang ni..? first kiter dengar, woww memang best, meletop lah.. lagu ini menceritakan seorang perempuan yang sexy dan membuatkan lelaki ni terpegun melihatnya, sampai tergila-gilakan perempuan itu.. uhuhhu itu pemahaman kiter tentang lagu itu.. tak tahu pulak pemahaman korang, tapi yang pasti lagu tu tiada unsur-unsur yang merosakkan akhlak dan akidah, malah MV dia pun tiada unsur-unsur negetif... so kita semua boleh dengar dan tengok.  ;) 

>>> Cuba untuk dapatkan Album Single Solo Jang Woo Young <<< 


1 comment:

  1. Hi! 안녕하세요~~! please do visit our blog! we sell
    purely handmade jewelries~
    쇼핑하시면 더 감사합니다~~^^
    http://fifteenpril.blogspot.com/
    http://twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete