Follow Me

Wednesday, November 30, 2011

MAMA AWARD 2011

Anneyong....


Ni kiter nak update pasal MAMA Award semalam... OMG.. SUJU menang 3 anugerah.. yihaaaaa.. i saw Kim Ryeo Wook very Cute.. ahahaha.. btw he's very2 cute lah.. i like... uhuhu... 
Dorang dapat Singapore's Korean Singer Popularity Award, Album of  The Year dengan Best Male Group... waahhh TERBAEK lah SUJU... congratulations.... !!!!!!!!!

video
Super Junior Perform...
Superman + Mr Simple
really !! good Performent... 
SUJU Saranghae ....

video
Singapore's Choice Award


video
Album Of The Year


video
Best Male Group...


Anyway congratulation SUJU..


^_^


Wednesday, November 23, 2011

Xsersori SUJU

Assalamualaikum...
Anneyong....

1stly kiter nak habaq mai yang kiter sekarang ni salah seorang peminat TEGAR 
Super Junior [SUJU]... 
>> saje kasi capsLOCK << 
ngehh3..~~

Segala ape yang terbaru dari dorang mesti akan dapat dihidu olehku.. ;) .. kirenye segala apa yang dorang buatlah... Korang tahu tak backgound desktop kiter pun kiter taruh SUJU.. haiseeMAN.. itu lah SUJU.. bukan tu je, kalau boleh segala benda yang kiter pakai mesti nak ade muke SUJU xspecily si Kim Ryeo Wook tu.. sampaikan mak kiter naik fedUP dengan anaknye yang sentiasa lekapkan telinganya dengan HEADFON then dengar suara  anaknye nyanyi lagu korea yang agak sumbang dan tak sedap langsunglah.. nak kata dgar bunyi korea tu adelah sikit tapi entah betul entahkan tidak.. hahahaha pakai HENTAM jah... 

Beberapa hari lalu kiter adelah terjumpe page KPOP COLECTTIONS.. pastu boleh terlihat dan terbukak satu folder dalam picture dia.. ade colecttion dari SUJU... ohohoho... segala apa yang kiter cari sumenye ade kat situ.. T-shirt, Cap, Cassing Handfon, Kipas Tangan, Beg, Handfree, Bekas Air, Album dorang dan segala2nye lah sumenye ade SUJU... yeaahhhh.. sekarang kiter tak yah susah2 nak download dorangnye lagu kt uTUBE.... 

Ini antara Collecttions dari Page tu... 













tengok collection dia.. manyak betul SUJU... ohohoho.. kiter nak bukan untuk kegunaan harian but untuk simpanan kiter.. taruh dalam almari.. hehehe

kalau u all sume nak tengok lebih lagi collection bolehlah tgok kat page ni..

ok lah itu je dapat kiter share2 ngan u alls sume.. 
daaaaaaaaa...
Assalamualaikum...

The CHAMPION.... TIGER MALAYA...

Assalamualaikum....
sehari telah berlalu.. tapi kehangatan kemenangan skuad Negara kita masih di rasa oleh semua rakyat jelata... Alhamdulillah kemenangan Malaysia memperolehi emas yang diTARGET telah tercapai... TAHNIAH..TAHNIAH.. TAHNIAH.. sekali lagi buat semua skuad MALAYSIA... tahniah juga untuk SKUAD BOLASEPAK HARIMAU MALAYA kita yang merangkul emas sekali lagi membawa kemenangan yang amat berharga buat MALAYSIA....

YEAAAHH... TAHNIAH.. u ALL the CHAMPION..  


Monday, November 21, 2011

SS4 in Seoul

Assalamualaikum... ape khabar wahai blogger2 sume...ya ampun sudah lama meninggalkan ini blog.. sejak2 kebelakangan ni kiter sibuk sangat .. tak ade mase nak jenguk2 blog ni.. ini kan nak update... ;) ... kiter harap u all sihat2 je ey.. yang mane tak sihat tu cepat2 lah g jmpe doktor, jangan dibiarkan nanti bertambah teruk sakit tu.. 


Ok lah.. entry ni ade kaitan dengan entry yang penah kiter kluarkan sebulan yang lepas.. pasal SS4 in Seoul.. [ Super Junior Show live In Seoul ]..  sadis mengenangkan SS4 in Seoul tu.. uwaaaaaaaaaa.. [ uhuhu poyosss ] btw nasib lah ade video fancam dr Utube.. uhukuhuk.. bleh lah usha2 sikit macam mane konsert tu berlangsung kan.. Bukan ape, bile dah minat ni mesti akan kiter akan ikut perkembangan laters dorang.. rase macam rugi kalau terlepas.. uuhuhuhu.. [ stop..!! jangan lebih2.. ]  ..

Bile kawan2 tanye ape lah ade kat dorang yang syiok sangat dengan artis korea ni...haishhh.. pastu kiter balas, biarlah kiter suke.. ahahaha.. 



walaupun tak dapat sampai ke Seoul sane atlest kiter ade picture latest dorang.. uhuhu tp kiter culik dari page Kim Ryeowook SarangHea .. ini je yang mampu kiter dapat.. 



Press Conference SS4 in Seoul.. 
[ sebelum berlangsung ]



SUJU..!!




Live performent from SUJU.. yeaaaahh...
11 Oktober 2011




 Debaran sebelum konsert

 Kim Ryeo Wook ~~ Wookie Oppa~~



Cho Kyu Hyun Perform 

congratulations SUJU....!!!!!!!!!!