Follow Me

Sunday, July 17, 2011

JOm KitA JoiN SeGmen MaRi MeNamBaH FOLLOWER

Assalamualaikum..... 
Hurmmm amacam cuti korang..?? best dok..?? ade g hangout ngn all your fren..?? uwaa2... aku cuti ni TER amat2 LAH busan dok rumah je.. Macam biasaLAH kalau stay kt rumah je aktiviti yang paling sonang aku buat makan tido..tido makan... perghhhh kalau korang dengar komfirm u allz kata huishhh GEMUK lah mcm tu... tapi kan aku still mantain... hohoho.. don't jeles2.... ngeee~~

Wokeh berbalik tajuk entry aku nih... 
kali ni aku saje2 nak buat satu segmen lah... huhuhu... tapi ini segmen korang kene klik kan ini link LUNA LANUN ] sebabnye segmen ni dia yang buat...hohoho... bukan aku.. 
[ ya ampun2 cik LUNA LANUN.... gurau2 je .. ngeeee~~ peace]



Ok selamat mencube.....!!!!
daaaaaaaaa... muahhh3...

31 comments:

  1. gee join juga...jom singgah gee's corner..(^_^)

    ReplyDelete
  2. hye..
    http://una-gadisbiasa.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  3. salam singgah kak ita dah follow no 77 dari segmen luna lanun..

    ReplyDelete
  4. singgah cnie dari segmen sis luna..
    salam persahabatan dari ninie ye (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  5. Marina datang melawat dari segmen Luna Lanun..

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  6. datang dari segmen LUNA

    http://sakitlahkonie.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  7. singgah sini & follow blog cute ni.. =)

    ReplyDelete
  8. follow u dr segmen luna lanun

    do stop by at my blog

    http://giragiraromantic.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. hye :)
    singgah and follow kamu dari Segmen Luna Lanun :)

    http://writingbynienyz.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  10. salam..
    saya dah follow awak balik..terima kasih kerana sudi singgah dan follow blog saya...:)

    ReplyDelete
  11. hye. singgah dan follow sini. jemput datang blog saya pulak. :)

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan dr segmen cik luna mari menambah follower,,

    follower no cantek 96,,

    sile lah melawat blog tak seberape sy jugak ye,,

    kalau baek follow sekali,,hehe

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan...singgah dr blog lunalanun....jemput singgah..

    http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. singgah sini dari segmen luna lanun. hehe. salam perkenalan~ :D

    ReplyDelete
  15. follow awk dr segmen luna.. :)

    http://ekinsapphire.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  16. salam cik anis. saya datang dari segmen mari menambah follower. done follow kamu.feel free meh ke

    http://saidasalim.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  17. hi awk..
    sherot follow sini
    jom singgah blog sherot

    ReplyDelete
  18. singgah sini taw..dari blog luna lanun..

    http://zonesaye.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower.html

    ReplyDelete
  19. salam kenal..dah follow awak..

    singgah sini dari segmen luna lanun..

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  20. salam:

    saya datang keran Luna Lanun Itu :)

    ReplyDelete
  21. dri segmen luna lanun :)

    www.syarafikamaruzzaman.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. salam..
    memeriah dari segmen cik luna lanun

    saya dh follow awak..follow me back k..

    http://ilurvenorjamaiyahsane.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. woott... woott...
    cik reen singgah sini dari blog luna lanun. .. sudi2 la datang melawat dan follow belog2 cik reen jgk...
    love yaa...

    ReplyDelete
  24. farah dtg follow sini dr segmen luna lanun . jemput dtg blog farah . hee :)
    http://ceritafarahaimi.blogspot.com/2011/07/segmen-mari-menambah-follower_20.html

    ReplyDelete
  25. singgah dari segmen Cik Luna Lanun :) Follow lah kalo sudi :) tapi tinggalkan link kat kotak komen ya..:)

    Segmen Cik Luna Lanun :)


    Jom baca dan komen entri ini

    Kisah Lawak : Telur Rebus Punya Hal :D


    Cinta alam Siber. Apa pandangan anda ? :)


    Cik POP ajak join segmen :)

    Segmen Pencarian Blogger 1Malaysia

    ReplyDelete
  26. aten singgah dari segmen yang sama.follow anda!

    sudi2lah komen sini:
    http://gulahatiqyla.blogspot.com/2011/07/july-give-awaykau-sahabat-kau-teman-by.html

    ReplyDelete
  27. Terima kasih di atas penyertaan anda. Diharap segmen ini telah mencapai objektif utamanya. Penganjur segmen baru hari ini berkesempatan untuk melawat dan follow peserta2 yg belum difollow sebelum ni. :)

    LATEST ENTRIES
    1. SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Wanita
    2. SEGMEN MENAMBAH FOLLOWER: Saya Blogger Lelaki
    3. Tolonglah... Tak kesian ke dengan golongan ni?!
    4. Viva Voce - Finally I've Got My Master Degree in Chemical Engineering

    ReplyDelete